mūsų asmeninis blogas

Kokosiniai Biscotti

Reikės:

1,5 stiklinės miltų

3/4 a. š. kepimo miltelių

1/4 a. š. druskos

1/4 a. š. sodos

1/8 a. š. malto muskato

3/4 stiklinės cukraus

1 a. š. vanilės ekstrakto (dėjau vanilinio cukraus)

2 kiaušinių

1 stikinės kokoso drožlių

Gamyba:

Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, sodą ir muskatą. Kitame dubenyje sumaišyti cukrų, vanilės ekstraktą (arba vanilinį cukrų) ir kiaušinius. Kiaušinių masę plakti, kol pasidarys vientisa ir ištirps cukrus. Į kaiušinius sudėti miltų mišinį ir kokosus, išmaišyti.  Stalą gerai pabarstyti miltais, dėti tešlą (tešla gaunasi gana lipni), truputį paminkyti.  Iš tešlos formuoti kepaliuką, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. (mano kepaliukas gavosi gana plonas, man tiek laiko užteko. Geriausia iškepimo lygį patikrinti degtuku arba pagaliuku :)) Kai kepaliukas apkepa ir kiek paruduoja, išimti jį ir apie 5 min. vėsinti ant grotelių. Tada kepaliuką supjaustyti plonomis riekelėmis ir sudėjus atgal į skardą, kepti dar 20 min. (jei norit labiau apdžiūvusių, galit palaikyti ilgiau). Biskočius atvėsinti ant grotelių. Valgyti su arbata ar, kaip ir priklauso, su vynu🙂

Comments on: "Kokosiniai Biscotti" (1)

  1. puikiai atrodo sausainiai….ir ta karve, zinoma :DD liux

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: