mūsų asmeninis blogas

Reikės:

~120g konditerinio šokolado
~100g  varškės
~1 valgomojo šaukšto minkšto sviesto
~3 šaukštelių cukraus
~pusės citrinos žievelės
mėgiamų priedų (razinų, riešutų, uogų, kondensuoto pieno…)

Gamyba:

Silikoninę formelę ištepti tirpintu šokoladu (vienu sluoksiu). Dėti į šaldytuvą.

Šokoladui apstengus užtepti antrą sluoksnį. Būtų gerai nepamiršti pasilikti šokolado viršaus užtepimui. Formelę su šokoladu vėl dėti į šaldytuvą.

Kol šokoladas šąla, varškę sutrinti su sviestu, cukrumi ir citrinos žievele (suteikia šiek tiek gaivesnį skonį).

Taip pat įdėti priedus. Razinas, džiovintus vaisius ir pan., manau, vertėtų išmirkyti, nes nemirkyti gavosi kaip medis (nejuokauju – jokio skonio🙂 ).

Į sušalusio šokolado indelius sukrėsti varškės masę, užtepti viršų likusiu šokoladu ir – vėl į šaldytuvą.

Sušalus šokoladui, sūrelius atsargiai išimti iš formelės.

Skanaus!

P. S. Receptas-įkvėpėjas: http://gpmagija.blogspot.com/2010/10/naminiai-varskes-sureliai.html

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: