mūsų asmeninis blogas

Receptą pasiskolinau iš kuking.net. Originalus jų pavadinimas
„Keksiukai gelbėjam sultis ir varškę“🙂

Reikia: 100 g margarino, 2 sūrelių su saldainiais „Jonukas“, 150 g cukraus, 2 v. š. vanilinės pudros (šią dalį gamindama kažkaip praleidau, bet buvo gerai ir taip), 2 kiaušinių, 200 ml sulčių (naudojau konservuotų persikų sirupą), 300 g miltų, 1,5 a.š. kepimo miltelių, 0,5 a.š. sodos.

Minkštą margariną išplakti su cukrumis (paprastu ir vaniline pudra). Po vieną įmušti kiaušinius, plakant iki purios masės. Supilti sultis, išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais ir soda sumaišytus miltus, išmaišyti. Suberti gabaliukais supjaustytus sūrelius ir porą persikų iš kompoto. Dėti tešlą į formeles ir kepti 180 laipsnių orkaitėje. Recepte buvo parašyta kepti 40-45 min., bet man užteko 30 min.

Keksiukai atvėsę gavosi sausoki, be to, sūreliai kai kuriuose ištirpo, nepalikę pėdsako, nebent lengvą varškės prieskonį🙂 Kaip minėjau, vanilinės pudros neįdėjau, bet mums saldumo užteko.

Comments on: "Keksiukai su sultimis ir sūreliais" (2)

  1. Su saldainiais Jonukas? Ne su želė? Nes su želė tai tokia maisto priedų bomba, kad net nesinori pagalvot…

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: